Om oss

Vi kjøpte vår første Gordon Setter Frøya i 2002, og siden vi hadde kjøpt oss jakthund måtte vi jo ta jegerprøven. Med jegerprøven på plass har det blitt mange fine jaktturer og etter hvert også jaktprøver.

Det begynte med at Frøya fikk en 3 pr. UK på vår første prøvestart, og dette ga mer smak. Dessverre viste det seg at Frøya hadde middels grad HD med store forkalkninger og vi måtte avlive henne når hun var knapt 3 år.

Siden vi nå var blitt ”hekta” kjøpte GS Lyngrabbens Hera de Vil av oppdretter Bjørn Kirkerud. Hera er en hund med stor jaktlyst men vi var dessverre litt for "ferske" da vi kjøpte henne og lyktes ikke få henne premiert i UK. Hera er også stilt en del på utstilling hvor hun har gjort det veldig bra, og hun har også blitt premiert i AK etter hvert.

Sommeren 2006 var vi på besøk hos Kennel Åshôjdens i Østersund og det endte med at vi kjøpte GS Xantos. Xantos ble premiert bare 14 mnd gammel på sin andre jaktprøvestart.

Hundene, jakt og jaktprøver har blitt vår største hobby og vi reiser til fjells så fort vi har anledning.

Til dagelig jobber Nils Olav hos RSA i Drammen der jobber han med økonomi. Siw jobber som trenings instruktør hos Gym 2000 . Vi driver også kursvirksomhet på Knivebakken jakthundsenter i Drammen. Siw er utdannet instruktør via Fuglehundskolen i Heggedal .